PROGRAMACIÓ DESEMBRE

Programació DESEMBRE.jpg

Ja el tenim aquí! El darrer cartell de programació de l’any! I el tenim força atapeït!

Si el temps ens respecte, i sembla que de moment les pluges van a la baixa… tenim uns vermuts molt potents: Per començar, tindrem l’honor de disfrutar de la flamant guanyadora del concurs Sona9 d’aquest any, un parell de setmanes després d’haver-se proclamat vencedora, ens deleitarà amb un concert acústic al pati del Bau House. Els diumenges de pont no fem pont, fem vermut i ens acompanyarà La negra per celebrar que ja s’acaba el pont. Mr Rodriguez vindrà per explosionar amb el seu rock original i reivindicatiu. Una altre cita especial serà la que tindreu amb la Queralt Lahoz (cantant de De la Carmela) aquesta vegada acompanyada pel músic de Cádiz Migelichi Lopez, faràn versions del seu estil. I per acabar el mes i l’any, ho farem de la millor manera, una bona dosis de country outaw dels estimats The Barroom Buddies Band!

Concerts de la mà d’alumnes, residents, habituals, músics, curiosos dels Bucs Baumann per partida doble; la Bucs Session amb Wicked dog i The Sun loungers i la cloenda dels cursos del darrer trimestre. I una raresa com La Bossa d’urina, per investigar i descobrir en una de les darreres nits de l’any, abans de les campanes, una bona dosis de depressió pre celebració.

Infantil amb el conte:” La Carlota no vol ser una princesa”, dins la gira de presentació del llibre, faran una parada al Bau House un dissabte a la tarda.

I per acabar, que no és poc, un recital musico-poètic amb Cristina Merino i Joel Lopez i una inauguració de l’exposició d’artistes terrassencs a càrrec de la Qlectiva.

Moltes gràcies i que acabeu/comenceu molt bé l’any!