PROGRAMACIÓ JUNY

El juny ja és aquí! Esperem que el sol l’acompanyi i poguem gaudir del pati amb normalitat.

Gaudirem de concerts, vermuts, mercats, audicions…

Aquest mes el comencem amb un Open Mic de tarda, ben d’hora ben d’hora podeu venir a mostrar a la gent el que podeu fer amb la vostra preciosa veu, acompanyats de la increïble Atenea Carter. Café Nikanor ens visitaràn per enèssima vegada per escoltar les mítiques cançons d’en Joaquín Sabina.

Els vermuts seràn variats i pausats, la jove cantautora de Begues ens presentarà les seves composicions un migdia de juny… Als Leiden els descobrirem amb el seu format acúsitc, i per començar el mes un trio de flamenc, com a principal convidat en Cristian Segura acompanyat de Miguelichi a la guitarra i veus i Rafa Palomares a la flauta travessera.

A principis de mes també podrem triar i remenar al Mandarina Market, un any mes els podreu trobar al pati del Bau durant una tarda-vespre per regalar-vos un dels seus productes de roba i complements de proximitat i de disseny d’autor. Són gent propera amb productes de qualitat.

L’escola de música Cromàtica fa la seva posta de llarg, fent les audicions de fi de curs dels seus alumnes, guitarristes, cantants, bataques… tots ells ja estan assajant per venir un dia entre setmana i mostrar a la seva gent i a curiosos tot el que saben fer.

I per acabar, l’eventu de l’any… la Festa Major… no podem competir amb el Jove, però per localització, en som propers, nosaltres fem una programació de proximitat (grups terrassencs) i de dilatades trajectories de tots els components dels diferents grups, per tant no som el Jove, som el No tan Jove… El cap de setmana del 28 al 30 de juny tindrem: Cuero Viejo, Zambra, De la Carmela i El plan de Alberto!

Moltes gràcies!

Ens veiem!

TANCAT EL 21-22-23 DE JUNY