PROGRAMACIÓ ABRIL

Bon dia! Ja hem iniciat un mes curt però intens, curt perquè en un parell de setmanes marxem de vacances (Setmana Santa) però intens perquè les propostes ho són.

Per iniciar el mes… SORPRESA de darrera hora, després de 10 anys la Nunu i en Lisandro es tornen a reunir en un concert bonic de tarda per mostrar-nos els seus records amb la bossa nova, boleros i tangos. El mateix dia, un estil ben diferent, el metaphysical folk dels terrassencs Janua Caeli.

Un altre concert especial i diferent serà el del proper 9 d’abril, en dimarts! Ens visitarà el violoncelista Quico Pugès que després d’una classe amgistral al Conservatori oferirà una visió diferent de l’intrument al Bau House, improvitzacions estil pop i nous sons, Tangram és el nom del projecte.

Una tarda de dissabte, abans de setmana santa, tindrem els combos de l’aula de Música de Terrassa. I per finalitzar el mes de concerts, el darrer dissabte farem l’exitós Open Mic amb Atenea Carter. Aquest mes es farà al pati!

Els vermuts els dediquem al rock, deprés d’un mes de jazz… ja toca!

La Gata Zen, Zuma i el nou projecte d’en Toni Grau , The blues bakers, ens mourem els diumenges entre el rock, el blues, el funk i les versions de Neil Young.

Moltes gràcies!

I bona setmana santa!!!