PROGRAMACIÓ MARÇ

Aquest proper diumenge tornarem a obrir les portes del pati per iniciar temporada de vermuts musicals, programats ja fins vacances!

Molts grups nous, duets per descobrir, bandes ja consolidades, cantautors que ens fan una primera visita, i sobretot amics que repeteixen perquè els agrada tan com a nosaltres disfrutar dels diumenges fent el vermutet i gaudint de la música.

Aquest mes de març comencem potents amb Pangea, arrels gallegues conjuntades amb el flamenc passant pel sedàs dels sons brasilers i d’altres contrades.

El cap de setmana de la dona ho celebrarem amb actuacions femenines, dissabte 9 ens visitaran The Trëmens, grup jove que aposta pel pop rock i que ja vam tenir un parell d’anys amb la mostra de combos de l’aula de música. I per fer el cap de setmana rodó tindrem a Songs are us, cantant que fa una revisió de les millors cançons de veus de dones de tots els temps.

Com a plat especial del mes tenim l’After Picnic Jazz Show, la seva 6ena. edició serà més bluesera, tindrem els Beating Blues, banda terrassenca de recent creació que interpreta els temes de The Beatles en clau de blues. Tot això serà despres de les actuacions del Picnic Jazz del 38 Festival Jazz Terrassa.

Dins la programació del Festival també col·laborem amb dos vermuts musicals, el del diumenge 17 amb Carota de Ipanema i el del diumenge 24  amb Bernard Horse. I també amb l’audició anual de combos del conservatori de Terrassa, el dilluns 11.

També un concert de Streit Quartet, jazz per les venes aquest mes….

I ja per acabar… una nova sessió de Open MIc amb Atenea Carter, ja en portem dues i cada vegada són millors, no us les perdeu, aquest mes serà en divendres, el dia 29. I un vermut blues amb Quantum blues el  darrer diumenge de març.

Moltes gràcies! Salut i Jazz!!!!