PROGRAMACIÓ GENER_FEBRER

programació gener-febrer

Bon any!

Iniciem l’any acabant temporada! Quines coses oi? Temporada de vermuts musicals, que amb el fred ja no ve tant de gust fer el vemutet… i a més tenim ganes de disfrutar dels diumenges d’hivern, només seràn uns dies… al març tornen! Acabarem amb la proposta original de Miss Loopita, la seva guitarra i els seus enginys musicals.

Concerts intims dins la sala (on podreu disfutar de l’exposició que els de La Qlectiva van inaugurar el passat desembre, la recomanem molt!). Tindrem els Traster Grup, un nombrós grup que practica la fusió entre jazz, swing, samba, rock… una mica de tot. Concert d’Enrocat’s al febrer per tornar a sentir les seves versions dels mítics del rock internacional. I la previa d’en Joan Boada abans no tregui el seu nou àlbum, a veure si ens porta alguna sorpresa d’avançament…

NOVETAT!!! Iniciem aquest gener unes jam sessions especials, organitzades per Atenea Carter, sessions de Micro Obert de Veus, on el què é smés important és la veu, sense deixar de banda als instruments, però el protagonisme se l’ha d’emportar la veu, tots els estils hi tindràn cabuda.

Infantils en tindrem un parell un a finals de cada mes, aquest mes de febrer vindrà la Susagna Navó a explicar-nos “Contes per passar el fred” i al febrer tornarà la Crisspeta, encara no sabem què ens explicarà… una sorpresa!

Esperant que passin ràpid però intensament aquest dos mesos de recès, comentar-vos que ja estem programant els propers mesos amb molta il·lusió, i que si algú té alguna proposta, tan musical com d’altres branques de l’art, que ens ho faci saber i estarem encantats de parlar-ne i programar-ho!

Moltes gràcies i visca l’art en directe!