PROGRAMACIÓ OCTUBRE


Octubre comença fresquet, ja era hora… el pati ja s’omple de fulles… això ja no mola tant… i l’activitat al Bau House no s’atura!

Un mes amb esplèndits retrobaments, ni que sigui per un dia… Bau_bafarades de poesia torna amb un dels seus ideòlegs.. en Josep Pedrals vindrà a presentar la seva nova obra “Els límits del Quim Porta” i estem molt contents!

També ens retrobarem amb amics com els Egar Boys i els Cuero Viejo, dues veteranes bandes terrassenques que tot i practicar estils diferents tenen el bon gust per la música d’abans i la practiquen de fantàstica manera.

El jovent del conservatori ens presentarà un combo anomenat Carota de Ipanema amb peces de bossa nova, samb i swing.

Especial il·lusió ens fa estrenar-nos amb la banda de recent creació Beating blues amb integrants de contrastat reconeixament a Terrassa, a veure aquesta simbiosi entre blues i Beatles?….

També recuperarem un vermut que teniem pendent amb la gran Mabel Flores i gaudirem amb el duet galaico-andalus Pangea.

La musica ye-ye dels 60 ens amaniran un vermut de diumenge, amb Los watts 6.0.

Una nova sessió del Hackclub per persones curioses i inquetes en el món de l’arti digital.

I torna la Crisspeta amb un reguitzell de contes per explicar als més petits mentre els acompanyants fan un a cerveseta o també s’endinsen dins l’imaginari infantil.

Per acabar, recordar-vos que com cada setmana el Bau House fa de punt de recollida de les ventes de La Colmena (venta directa de productes de proximitat i de qualitat), una opció molt interessant de comprar, i a més, tot és boníssim (comprovat!). El dijous 26 qui vulgui probar els productes que s’hi venen té la oportunitat, ja que faran un tast d’alguns dels productes.

Moltes gràcies!

Salut, vermut i molta música!