PROGRAMACIÓ JUNY

Aquest mes hi ha pocs vermuts i concerts, la raó: ens casem i ho celebrem!, un cap de setmana per nosaltres i els nostres amics. Us ho recompensarem amb la frenètica activitat de Festa Major!

Arriba el juny i amb ell una nova edició del Mandarina Market al Pati del Bau House, els que ja hi heu vingut alguna vegada, podreu trobar totes les novetats d’aquest any, i als que encara no hi heu vingut, no us deixeu perdre la oportunitat de coneixer nous dissenyadors de “km0” amb les seves darreres creacions. Una jornada bonica i molt recomanable!

I ara la música, indispensable en la programació del Bau House:

Vermuts amb The Harlock i Frank Montasell, pocs vermuts, però de gran nivell! Indie i soul, dos estils per dos diumenges de vermut!

I els concerts de Pop60, formacó de nova creació que s’estrenarà al Bau House, amb temes de ja fa uns anyets, pop espanyol, català i internacional. Gipsy Nur Project torna després d’un temps llarg de no actuar al Bau House, ja en teniem ganes! Jazz manouche i cançó francesa amb les notes del seu piano i la seva formació de categoria que l’acompanya. I per acabar el més abans de Festa major, ens visitaràn un altre any els alumnes de l’Escola de Música Cromàtica amb els seus combos de rock per ensenyar-nos com han evolucionat aquest darrer any.

Estigueu atents a les xarxes que aviat anunciarem la programació especial de Festa Major!

Moltes gràcies!

I disfruteu de la vida, el Sant Joan i el vermut!!!