PROGRAMACIÓ MAIG

El mes de maig ha començat igual que va acabar l’abril… plovent… esperem que la cosa es calmi una mica i poguem gaudir dels concerts i els vermuts com a nosaltres ens agrada… amb un temps reposat i amb una mica de solet!

Per aquest mes, tenim una programació amb força energia, vermuts reivindicatius i protesta, com el de Mateólika, el funky -soul de Corcs amb la seva bateria i el seu orgue, el potent country-rockabilly de Judy G  & The Martins, o un parell de concerts molt especials i programats a darrera hora: IRE + Taüts + Svetlana, tres trios, un de França, l’altre de Vic i el darrer de Terrassa, portaran post hardcore i punk a l’interior del Bau House. I també tindrem l’honor de fer d’anfitrions de la Festa de presentació del Festival Embassa’t 2018 de Sabadell amb la presència de Embassa’t DJ’s i Vàlius.

La opció més tranquileta també hi tindrà cabuda, amb el vermut musical del cantautor terrassenc Joan Boada, o la presència del grup indie també terrasenc Els visitants que ens “visitaran” el dissabte de Fira Modernista.

I  el rock d’abans i de sempre ens el portarà Zambra, banda mítica terrassenca que ha tornat als escenaris darrerament.

Moltes gràcies i esperm veureu’s!