PROGRAMACIÓ MARÇ

El març comença avui, a veure si ja anem deixant enrera el fred, les nevades, la pluja… i podem donar la benvinguda al sol, les flors, les passejades… i sobretot als vermuts!

Vermuts que tornen aquest cap de setmana, amb un canvi de darrera hora, ja que els Itzipa no podran venir.. però tindrem un duet talentós: Arnau Gil a la guitarra i Maria Shutsko a la veu, una bona manera d’encetar temporada! El següent vermut i dins la programació del 37 Festival Jazz Terrassa tindrem els joveníssims Jazz’n’Samba, estudiants del Conservatori que han format un potent combo de jazz. I per tancar el mes de vermuts 4 Hiverns, pop de casa i de proximitat.

Un sopar-concert obrirà les sessions musicals nocturnes del març al Bau House, ens revisitaran els Egar Boys i les seves versions seixanteres i setanteres. I seguirem el més carregadet amb les versions de rock actual de Blackout (Sabadell), els temes de sempre de rock dur amb La Delirium Band i els temes particulars del cantautor terrassenc Toni Marbà.

Com a esdeveniment especial i que es repeteix cada any per aquestes dates, tenim l’After Picnic Jazz Show el diumenge 18 a les 18:30, aquest any repetim, després de la gran rebuda de l’any passat, amb els The Funkenstein Trio, el funk més potent acompanyats de la guitarra i veu inconfusible d’en Roc Calvet, producte casolà que allargarà la jornada del Picnic Jazz del 37 Festival Jazz Terrassa. Durant tot el dia tindrem obert i podreu venir a fer el vermut, el cafè i fins i tot a dinar! Farem paella!!!

Repeteixen també als combos de jazz del Conservatori de Terrassa el dilluns després del Picnic, per si encara teniu energia acumulada!

Moltes gràcies!

Ens hi veiem!