PROGRAMACIÓ JULIOL

Després d’una intensa Festa Major, encarem els darrers dies abans de vacances amb una també intensa programació!

Aquest proper divendres els amics de la Vibria han organitzat al pati, Curts ala fresca, projecció de curts internacionals al pati del Bau House.

Els vermuts els refrescarem amb jazz, un projecte entre Àustria-Terrassa-Barcelona de tres joves dedicat amb delicadesa al jazz i les versions, també tindrem el pop dels Pearson en acústic i acabarem el mes amb la doble proposta amb més ànima negre de la programació: blues amb Root’s blues i l’encantador soul de Black Coffee.

Concerts a l'”atardeser” amb grups terrassencs fent gala del seu millor repertori: Torna en Jan Díaz i tindrem la proposta acústica de la Núria Burgaya, cantant de Brokens.

I un any més als amics i veïns del Bucs faràn la mostra dels alumnes dels cursos que han realitzat aquest segon semestre, ens encanta!

Com ens agrada dir “darrers dies abans de vacances”… en són uns quants però amb alegria els volem compartir amb tots vosaltres!

I a partir del 31 de Juliol… VACANCES!!!! Tornarem el diumenge 27 d’agost amb una potent altrernativa a un diumenge d’agost avorrit a casa o a la piscina… The Band Olers, banda de rock de Sabadell que ens visitarà per primera vegada.

Res més desitjar-vos que quan acabi aquest mes tingueu unes magnífiques vacances, si no abans i ens veiem pel Bau House!

Gràcies!!!!