PROGRAMACIÓ JUNY

Juny! Mes de fi de cursos, mes de començar a anar a la platja (menys els diumenges al migdia! ;-), que toca vermut!), un mes per començar a preparar les vacances…

Nosaltres us hem preparat una programació variada i per tots els gustos, o gairebé tots!

Iniciem el mes amb una festa, una festassa DESCOMUNAL, tot va començar aquí fa tres anys i ho celebren aquí després de 15 edicions, totes les inquietuts artístiques terrassenques es reuniran el proper dissabte per celebrar-ho!

Un vermut que repeteix, i repeteix perqué ens va encantar!, i volem descobrir més de la Clàudia Cabero, una noia amb una veu prodigiosa i uns encantadors loops de guitarra i veu. També tindrem el country-folk de Claes Anderson Band, cantant d’origen suec amb totala seva banda d’origen terrassenc. White Ellipse ens descobrirà un món paral·lel…  I tornarà la Cristina aquesta vegada amb Los peces de Cristina presentant el seu nou àlbum “Sky”.

Aquest mes hi haurà un sol concert… “De tu a tu” ens oferiràn un acústic de nivell!

Com hem dit es mes de fi de curs i és per això que el Bau House serà testimoni, juntament amb tots el que vingueu, de la mostra d’alumnes del Conservatori i de lescola de música Cromàtica.

Una nova trobada del BaumannLab el darrer dijous de mes, no us ho perdeu, quedareu flipats amb les coses que s’hi presenten!

Altra vegada hi haurà una jornada amb el Mandarina Market, un mercat de roba, complements, actuacions, tallers de qualitat i proximitat. Al migdia hi haurà paella vegetal a bon preu per qui vulgui!

I no pot fallar la visita de l’encantadora Rosa Fité per explicar als més petits de la casa un munt de contes!

Esperant el bon temps aquí estem i us esperem!

Fins ara!