PROGRAMACIÓ MARÇ

programacio-marc

Arriba el març i arriben els vermuts musicals al pati del Bau House, uns diumenges especials amb música i vermut. Reiniciarem l’activitat amb un duet acústic, amb veu femenina, són Joananna, que s’estrenaran al Bau House. Versions de la mà de Red Velvet i un acústic potent de Ivalva.

Seguirem amb els concerts d’interior amb els veterans i ja habituals, aquesta vegada amb canvi de formació i de nom: Egar Boys, que ens deleitaran amb les versions dels 60-70 mentre sopem. La banda vallesana Crousteau ens presentarà el seu rock en una sessió de dissabte vespre. I per acabar el mes… New Project, grup de cant nombrós que ens vindrà a fer una demo per tots els públics.

Tornen aquest mes, despres d’un mes de descans, els espectacles infantils amb l’Embarral i el seu espectacle “Flor de Neu” estrenat amb gran èxit a l’Ateneu Candela.

Com ja sabeu, aquesta temporada no hi ha el cicle Bau_bafarades de poesia, però els darrers dijous seguirem tenit activitat al Bau House, amb un cineforum organitzat per La Vibria Intercultural, un cicle de cinema en al que aquest mes es projectarà “No man’s land”.

Com ja sabeu el mes de març, normalment és mes de Jazz a Terrassa, celebrem el 36 Festival de Jazz Terrassa, i el Bau House, com ja és tradició, s’hi afageix. Aquest any amb tres activitats: Audició dels combos de jazz del Conservatori, un vermut musical amb Camaleonius i com a activitat destacada, l’After Picnic Jazz Show amb The Funkenstein Trio + Roc Calvet. Després de passar el dia al Picnic Jazz Heu de venir a cremar les darreres energies amb el seu potent soul-funk. A més durant tot el dia, si voleu un lloc tranquilet on vermutejar o dinar (hi haurà paella fins a esgotar-la), podeu passar pel pati del Bau House.

Res més, esperem trobar-nos en algun moment al Bau House.

Merci!

picnic2017