PROGRAMACIÓ DESEMBRE_gener

programacio-desembreS’acaba l’any!

Un 2016 ple de música, poesia, contes, sopars, festes, paelles, converses, anglesos, erasmus, gin tònics, mercats, jam sessions, mostra de músics, i tot ho fem amb ganes! Ganes de que us agradi i que ens agradi, amb molta il·lusió i molt d’esforç, sense pretensions… I ho volem continuar fent el proper any i molts més! Gràcies a tothom que ens ha fet una visita!

El desembre és curt de dates, entre el pont i les festes se’ns ha fet petit…

Però això no vol dir que ens aturem!

Vermuts que allargarem fins el 15 de gener! Amb una bomba com la de The Barroom Buddies Band i el seu country otlaw tant potent, el cantautor que es passeja entre terres catalanes i basques Aitor Penak, les versions folk de Delicate i avançant-nos al gener per acabar temporada de vermuts fins al març tindrem a Maria Martí (jazz) i acabarem amb country, ens tornarà a visitar l’estimat Alex T.

Únicament tenim temps per programar un concert al vespre, i serà el primer dissabte de desembre, el grup terrassenc La Delirium band presentarà el seu rock alternatiu al Bau House.

Novetat d’aquest any! Farem un showroom eròtic de la mà de La carmanyola picant, on ens mostraràn tots els seus productes i es podràn comprar, si no saps que regalar all sopar de l’amic invisible o encara no saps què demanar als reis, serà una ocasió per ser original amb la teva parella o amics. (més endavant organitzarem un tupper sex amb La Carmanyola picant).

bauhouse

I de manera especial, abans que els reis treguin el cap per Terrassa, un espectacle infantil per una d’aquelles tardes de festes que ja no sabeu que fer, que ja ho heu vist tot, tindrem la visita de la Crisspeta, “Cadeneta de contes”, contes de fils i llanes. Amb taller de ganxet.

I res més, desitjar-vos unes bones festes!

Moltes gràcies!