PROGRAMACIÓ NOVEMBRE

programacio-novembre

Iniciem un nou mes, un mes que es fa fosc ben aviat, que comença el fred, que cauen les últimes fulles, però que al Bau House no s’atura l’activitat!

Tenim concerts, vermuts, poesia, idiomes, infantils, sopars, festes… tenim de tot i per tots els gustos.

Començarem amb un concert que va quedar pendent del mes d’octubre, Mabel Flores Project, en horari de vespre i de forma íntima ens presentarà les seves composicions a duo.

Integrants del grup revelació d’aquest estiu, The Soul Beams, vindràn amb una altre formació més acústica, s’anomenen Accidentaly Unplugged i vindràn amb el seu soul i el seu blues a fer-nos disfrutar una estona.

I per acabar els concerts del mes de novembre tindrem un grup que versiona cançons del veterà Joaquin Sabina, ells es fan dir El café de Nicanor.

Pel que fa als vermuts musicals, ja haureu de venir una mica abrigadets, no gaire, ja que si el sol llueix, al pati si està com en un terrari… Tindrem en Jordi Ninus presentant les seves cançons del darrer disc “París”, una formació a duet de versions de tots els temps B4, sola a la guitarra la Clàudia Cabero, i el duet terrassenc Black Coffee versinant mítics temes de soul, blues i altres estils propers.

Nova edició de Bau_bafarades de poesia, aquesta vegada amb en Jaume C Pons Alorda precedit de Nuri Marín.

I, per enèssima vegada, i és que ens agrada molt! tindrem a la fantàstica Rosa Fité explicant-nos uns fantàstics contes de tardor.

Pel que fa l’activitat cultural, ja ho teniu tot, recordar-vos que cada divendres fem Tertulàndia, l’espai reservat per la gent que vulgui practicar idiomes.

També recordeu que si voleu fer un sopar de grup, un retrobament amb antics companys, una festa d’aniversari, una reunió, una presentació… el Bau House és un espai perfecte per les seves diferents possibilitats.

Moltes gràcies i ens veiem ben aviat!