PROGRAMACIÓ OCTUBRE

programacio-octubre

El mes d’octubre ja ha arribat, la tardor també, el fred encara no i cal aprofitar-ho per estar al pati, i així ho farem al Bau House…

Hi haurà vermuts musicals de tot tipus, des de la música explorativa de Et_co, passant pel pop español de Futuribles, l’acústica de Noemí Gilabert & Sergi Igual fins el só poètic dels aclamats La Folie.

El pati també l’aprofitarem per fer per primera vegada el Mandarina Market, un mercat obert a tothom d’un grup de dissenyadors/es i productors/es de peces de roba de Terrassa. Confeccionen els seus productes en series limitades i, moltes vegades, com a peces úniques. Un format de petit mercat tèxtil km0, al pati de la Casa Baumann amb mostra de les peces dels/les creadors­/es. Formem el grup les marques: Sorongo, Homoastral, Una de Kap, Inhala Exhala, Almudena Diaz i Marina Diaz.

Els concerts de vespre al pati s’aturaran a mitjans de mes per passar-los a l’interior, més acollidors i amb bon caliu. Tindrem la visita de Brokens amb versions dels 80-90 i com a estrena interior els potents La gata Zen.

La poesia tornarà al Bau house amb Bau_bafaredes de poesia que acollirà en Carles Rebassa, després d’una aturada llarga mai desitjada ja tenim ganes de poesia!

I com a activitat especial del mes, i com cada any, amb els amics de Terrassa English Meet Up organitzem un Karaoke especial per Halloween o La castanyada.

Moltes gràcies!

Us esperem!