PROGRAMACIÓ JUNY

Programació JUNY
Avui ja és juny!

I l’activitat al Bau House ja comença avui mateix! Amb una nova cita amb els amics i veïns del Conservatori, que ens obsequiaran amb una mostra de combos i una jam session, que a jutjar del que vam viure el mes de març passat , promet molt!

El pati comença a agafar vida, amb la caloreta i el bon temps, i sobretot la música, ens porta vida… Aquest dissabte ens fa molta il·lusió que Un tal Pere vingui a presentar el seu darrer disc “Les fotos mogudes”, esperem que quedi un bon retrat del concert, mogut  o no…

També tindrem els concert de The Spoilers, resident de cada estiu i un concert diferent, de fi de curs de l’escola de música Cromàtica.

I els vermuts d’aquest mes… variats variats, jazz manouche i chanson francesa de la mà de Gipsy Nur Project, o l’indie rock de Ramon Aragall, el pop rock acústic del terrassenc Sergio Marín i el boogie rock dels The Boogie Rock Freaks, antics residenta dels Bucs Baumann.

Aquest més també hi haurà una interessant activitat al pati, dijous abans de festa major, i pq tothom pugui lluïr com s’aha de fer en aquestes dates, s’organitzarà un Mercat de roba Km.0. Més endavant ampliarem informació al facebook.

Recordar-vos que podeu gaudir del pati tot menjant, bevent, observant, vermutejant…. , que ja s’hi està molt bé!.

Moltes gràcies i fins aviat!