PROGRAMACIÓ ABRIL

Sembla que per fi ha arribat la primavera, temperatures amunt i avall, ara aigua, ara sol, ara vent, flors, fulles, platja, muntanya, però sempre música, poesia i bon ambient!

Aquest mes d’abril ja estem amb els vermuts musicals amb bona temperatura i solet al pati de la Casa Baumann. Tindrem molta cançó d’autor, amb el terrassenc Jan Díaz acompanyat de grans músics habituals al Bau House, d’Alella ens visita aquest proper diumenge en Narcís Perich amb el seu folk-pop i des d’Igualada ens torna a visitar, aquesta vegada amb banda en Red Pèrill amb les seves dosis del què ell anomena “nova cansoul”. I també un duet acústic amb les seves versions, la Noemí Gilabert & Sergi Igual.

També iniciarem els concerts de vespre de 20 a 22 al pati, això si, amb molta cura i carinyo, com sempre… Començarem amb Cat Blues, gent de Sabadell a qui agrada el blues, a nosaltres també!

Cita obligada el darrer dijous de mes Bau_bafarades de poesia, amb en Francesc Gelonch.

I per acabar el mes, ho farem per als més petits, amb la Crisspeta, que tornarà avenir al pati amb un munt de contes per explicar.

Bé esperem que no us afectin molt les alèrgies i que ens pogueu fer una visita algun dia, ja sigui per escoltar música, fer un beure, menjar quelcom… o simplement saludar-nos, que sempre va bé 😉

Fins aviat!

ProgramacióABRIL