PROGRAMACIÓ MARÇ

ProgramacióMARÇ

Ja és març, ja és jazz…

Un mes de Festival! comença i acaba el 35è Festival de Jazz de Terrassa, aquest any també ens hi afegim i col·laborem amb un parell de concerts: el primer diumenge tindrem una nova formació terrassenca, The Funkenstein Trio, que inauguraràn la temporada de vermuts musicals després d’una curta aturada el febrer. Ells en deleitaran amb uns temes clàssics de jazz, fusió i funk.

El següent diumenge dia 13 és el Picnic Jazz, i quan tot hagi acabat i sembli que ja no quedi res… hi ha l’After Picnic Jazz Show al Bau House, amb Groovelation. Una formació inèdita que portarà al pati del Bau House, mentre feu “l’últim” beure, el millor soul i funk! Aquest dia tindrem obert des de les 11 del matí per si voleu descansar de tant jazz i voleu relaxar-vos al pati una estoneta, fent un vermutet, un entrepa, racions de paella…

picnic2016

També acollirem la Jam Session dels alumnes del conservatori un dilluns al vespre.

Com hem comentat tornem amb els vermuts, a part dels que forman part del festival també ens fa especial il·lusió estrenar el directe de Vanesa Paris amb la seva veu i sintetitzadors!

Ah i que no se’ns passi el primer dissabte tornem a tenir la visita, aquesta vegada en acústic, d’Alex T, amb la formació Acustictonks, country acústic!

Infantil el penúltim dissabte de mes, amb Els Contes de Donyet, que ens explicarà uns contes de l’espectacle “Cada maleta un conte”.

Entremig Setmana Santa, que descansarem uns dies! i quan tornem… poesia! Aquest mes el Bau, ens portarà tres poetes: Pau Gener, Tomàs Arias i el terrassenc Martí Purull, el darrer dijous de mes.

Res mes! I que el jazz us acompanyi!

Gràcies!