PROGRAMACIÓ FEBRER

ProgramacióFEBRER

Febrer! Ja el tenim aquí! Encara que fem una petita aturada de Vermuts Musicals, l’activitat no s’atura al Bau House. Música en directe, espectacle infantil, gastronomia, poesia, idiomes…

Per començar el mes, ho farem amb una festa de carnestoltes, el Carnavaloke! Repetirem la fòrmula que tan èxit va tenir l’any passat, disfresses i karaoke! i sobretot molt ambient i festa! Aquest any toca anar de películes, series, dibuixos animats… tot el què siguin personatges de ficció.

Pel que fa a la música, oferirem un parell de concerts íntims, Lois Barks i el seu sad pop folk, que esperem que no sigui tan sad… i el folk metafísic dels veterans terrassenc Janua Caeli.

Per primera vegada al Bau House tindrem un espectacle de titelles de la mà de L’Invisible de titelles i el seu espectacle “El follet, el gat i el pastisser” un dissabte a la tarda per entretenir els petits i el no tan petits i berenar una màgica magdalena feta a casa…

I iniciant el tercer any de Bau_bafarades de poesia tindrem la Raquel Santanera acompanyada de l’Oriol Estripaboires.

Qui no hagi vingut en passades edicions, repetim el Tast de Cervesa del Montseny, no s’ho pot perdre, 5 tipus de cervesa maridades amb un tastet Bau House amb una explicació que no us deixarà indiferents.

Res més… esperant el mes del jazz us deixem amb un mes ple de coses!

Gràcies!