PROGRAMACIÓ GENER

ProgramacióGENER

Bon any 2016!

Iniciem l’any al Bau House amb una programació variada i per tots els públics.

El gener és el mes del fred (o era) i amb el fred, acaben els vermuts musicals… el deixem hivernant de mitjans de gener (17 gener l’últim) fins al març, que es reiniciaràn amb el festival de jazz.

Dos darrers vermuts força engrescadors i potents. Per començar Enric Verdaguer amb la seva Banda, amb 20 anys va publicar el passat setembre el seu primer àlbum “Moonstruck” amb 12 cançons escrites per ell mateix en un aire fusió indie-pop-folk, en anglès. I per acabar El Plan de Alberto, banda terrassenca cançó d’autor tocada en grup, fregant el pop-rock, lletres intimistes amb un toc social i no exemptes d’ironia i sàtira, un bon “plan” per despedir els vermuts!

Seguirem amb el cicle Bau_bafarades de poesia un nou any amb Laia Llobera i un convidat encara per confirmar.

Nova visita de la Paula Polida amb el seu espectacle “Entusiasmàtica”, dos anys després de la primera visita l’esperem amb moltes ganes! Espectacle infantil per tots el públics.

Aquest gener també iniciem una nova experiència gastronòmica: Menú Dolç Secret – 5 plats, 15 persones, una taula secreta i molt dolç,  ja ham fet un parell de proves ultrasecretes i la gent ha disfrutat (això diuen)… Informació i reserves a contacte@bauhousebar.cat o 659490761. NO US HO PERDEU!

I per acabar el mes un concertàs! El Faro de Alquimia, amb sorpreses i novetats… alquimia-rock-fusió.

Esperem que el 2016 comenci i continui esplèndit!

Fins aviat!