PROGRAMACIÓ DESEMBRE

ProgramacióDESEMBREJa s’acaba el 2015!

Bé, encara queda un mes ple d’emocions… de llumetes, de lluminetes, … de menjars, de xin xins…

Un darrer mes que seguirem amb els vermuts musicals, ben abrigadets sota el sol del pati ens visitaràn: Judy G. and The Martins, amb el seu country, rock, tex mex… energia per escalfar el cos! Un vermut mes tranquil però també càlid ens oferirà Paula Navajas Dúo amb els seus boleros i coples, i l’Oriol Barri ens presentarà el seu darrer disc “Nosaltres” en acústic.

I per acabar temporada de vermuts musicals i alhora celebrar el 3r. ANIVERSARI del Bau House tindrem als habituals Mi Primo y Yo que en una data tan assenyalada han triat per presentar el seu disc “Tiempo” junt amb alguna d’aqueslles versions que tan ens emocionen.

Repetirem també espectacle infantil aquest mes, torna la Rosa Fité amb “Una de pastorets!”, un espectacle que ens farà posar-nos de ple a les festes de Nadal.

I aquest mes el Bau_bafarades de poesia serà una mica diferent, a part de visitar-nos en Carles Morell i Santi Careta a la guitarra aprofitarem que és època de fred i fulles seques i proposem a la gent que vulgui venir a recitar algun vers d’hivern ho pogui fer amb un micro obert.

Res més, agraïr a tota la gent que ha vingut aquest any a tocar, recitar, actuar… tota la il·lusió que hi heu posat i lo fàcil que ens ho heu posat, esperant que us hagiu sentit còmodes a casa nostre i que ens tornem a veure el proper any. Any que ja estem començant a preparar amb moltes ganes!

Gràcies!