PROGRAMACIÓ SETEMBRE

ProgramacióSETEMBREAra que ja quasi tots hem tornat (afortunats els que encara estan de vacances…) us passem el cartell de la programació de setembre perquè aneu fent lloc a les vostres agendes!

Un mes on tornen els Vermuts Musicals, ja iniciats diumenge passat amb dos grans guitarristes BGD (Barcelona Guitar Duet). Seguiràn amb una mica de rock dur tocat amb molta delicadesa de la mà de Roni Damien. De l’oest terrassenc, el country de Alex T.,  les lletres poetiques i la guitarra de Marc Freixes i Albert Gàmez, i per acabar… en una data assenyalada d’aquest mes de setembre (27S) Fuzz-On, una mica de funk per animar encara més el dia…

Un parell de concerts animaràn el pati els vespres de dissabte: Els veterans Cuero Viejo i el seu rock dur com el d’abans, i una nova Buc Session (després d’una temporada sense) amb els joveníssims Delirium Band.

Darrer dijous de més és “sinònim” de Poesia al Bau House; les Bau_bafarades de poesia del setembre venen acompanyades de Maria Sevilla i convidat (encara per confirmar).

I la Tertulàndia… doncs oficialment començarà el 18 de setembre, però qui vulgui ja pot venir i anar engranant el seus idiomes, i atenció! estem preparant un nou Karaoke Tertulàndia per aquest inici de curs, en breu rebreu noticies!

Fins aviat!

Com tot bon raïm anem macerant lentament les novetats per aquest curs (confessem que l’agost hem fet vacances totals…)