FESTA MAJOR 2015 AL BAU HOUSE

Cartell festa major 15_1
La setmana vinent és la Festa Major de Terrassa i al Bau House també ens hi apuntem amb una programació variada per tots els gustos!

-Divendres 3 de juliol 22:30

Rumbason
PORTADA FACEBOOK

Un grup de músics de diferent procedència i influències s’uneixen per rendir tribut a aquelles cançons que formen part important de la rumba i de les nostres vides amb clàssics de la rumba catalana, espanyola, llatina , sons cubans i els nostres temes propis que defineixen vivències del nostre dia a dia.

-Dissabte 4 de juliol 22:00

Jordi Rabascall 12to12 Quartet feat. Oriol Vallès

10917947_1519141391686319_8354419813755869170_o

Concert de presentació del disc “Do the Duu Du” a la Festa Major de Terrassa 2015.

Jordi Rabascall 12to12 Quartet s’inspira en l’esperit del jazz dels anys 50, l’edat d’or dels concerts, i en l’imaginari del cèlebre grup Rat Pack capitanejat per Frank Sinatra, per donar forma a un treball que no està exempt d’ironia i bon humor. Un disc enregistrat en dos dies i poques repeticions amb la intenció de buscar la complicitat i improvisacions pròpies del directe. Un projecte presentat en societat a la mítica sala Jamboree de Barcelona dies abans del seu enregistrament. El quartet destaca per la versatilitat dels músics i l’amplitud de registres del cantant i líder, Jordi Rabascall. Hi trobarem interpretacions que ens traslladen a la sonoritat de les primeres big bands i dels cantants sense micròfon, fins a estètiques més properes a crooners actuals com Jamie Cullum.

Jordi Rabascall – veu

Oriol Gonzàlez – bateria

Albert Caire – piano

Oriol Vallès- trompeta

Oriol Roca – contrabaix

 

Diumenge 5 de juliol 12.30

Vermut de festa major amb Danko

Danko + Quim - Bauhouse 2015 (2)

DANKO és el projecte en solitari del músic barceloní Danko Compta, afincat a Terrassa ara farà 3 anys precisament en les dates en les que se celebra aquest nou concert en format acústic a la BauHouse pels vermuts musicals del diumenge dins del marc de la festa Major de la ciutat.

Amb Dani Peña al baix, amb el que Danko i Quim Serra completaràn una formació a trio (si no s’acaba d’adovar amb algú a la part percussiva) amb la que repassaràn repertori dels dos discos (“Caminos”, 2011, La Cúpula House of Music, “Principios, equilibrio y… Acción!”, 2014, Temps Record) i les versions diverses arrenjades a consciència pel mateix Danko Compta que poden anar desde Michael Jackson, fins algun track del musical “Rent” passant per R.E.M., Foo Fighters, etcètera.

Diumenge 5 de juliol 20:00

Berenar de festa major amb Duo Tocatta.

securedownload

Amb l’espectacle “Música de la màniga”.

“Música de la màniga” (60 min) es pot considerar clarament un show humorístic per a tots els públics amb un alt grau de participació per part dels assistents. L’erràtic viatge pels grans hits de la música clàssica, música de pel·lícules i jazz acull viatgers dalt l’escenari que col·laboren amb coreografia i tocant instruments. El dinamisme de l’espectacle és possible gràcies a l’ús de micròfons de diadema, on els comentaris, bromes i preguntes als espectadors fan que els 60 minuts de durada del show es facin curts provocant que el públic quedi amb ganes de més música. La música que s’interpreta encaixa tant amb espectadors que tinguin cultura musical com els que no en tinguin. Els primers poden captar els girs musicals, les petites bromes i al·lusions a certs motius musicals, mentre que els segons sentiran versions divertides de música que ja coneixen. Tothom pot participar al bon humor del Duo Tocatta. El tándem Joan i Oriol al violí i al piano es forma a principis de 2013 amb la intenció de crear un duo musical polifacètic amb capacitat per interpretar diferents estils de música, barrejar-los i fer gaudir l’audiència amb la versatilitat de la seva música.

 

Moltes gràcies!

Esperem veure-us a tots en algun moment!