PROGRAMACIÓ JUNY

ProgramacióJUNY
El juny arriba carregat de sol i calor, al Bau House intentarem fer-lo més lleuger amb la frescura i dolçor de la nostre programació.

Vermuts musicals de diumenge migdia, on ja és imprescindible buscar una ombra per poder saborejar el vermutet. Tindrem les versions de Oneisband, la psicodèlia vermutera de La Maravillosa Cabeza Parlante, la música caribenya que ens punxaràn MDR (Malalts de Reggae) i les veus enèrgiques de Voices Factory.

Nit de Curts! Reviurem l’experiència de veure curts al pati! Des de la última edició del Festival Baumann (la onzena) ja han passat 4 anys, i des de les últimes projeccions al pati encara més, serà una ocasió especial i puntual on podreu veure els curts guanyadors del FILMAT 2015 i farem una retrospectiva del Festival Baumann, tot organitzat per la Casa Baumann i la gent que des del 2009 van estar al capdavant del Festival. (jo no m’ho perdria…)

Pels més petits també tindrem un espai no menys important, un espectacle de la Crisspeta: Shen i la botiga dels petons. Tota la taquilla inversa anirà destinada a material per la Fundació Khanimambo a Moçambic.

Darrera sessió de Bau_bafarades de poesia la d’aquest juny abans d’anar de vacances. Ens visitaràn la Núria Miramelsmots i en Carles Gavaldà Corb-Blau.

I un únic concert als vesrpres del pati… serà un magnífic concert de The Spoilers i les seves rockeres versions!

Aneu fent lloc a l’agenda per aquets mes de juny que teniu varietat per triar, i si no, estigueu atents a la programació de festa major al pati… aviat noticies!

Gràcies!