PROGRAMACIÓ MARÇ

ProgramacióMARÇ

Març… comença tot a reaccionar… plantes, flors, insectes, animalons, la gent, la música, la poesia, el sol, i tornen les coses que ens agraden… Els vermuts musicals, el picnic jazz, el pati… i ja no pararà fins novembre! bé amb alguna interrupció per descans del personal…

Així doncs ja us podem avançar la programació per aquest mes!

Els vermuts musicals tornen forts, amb la visita de Atomic Leopards i el seu rock’n’roll, Lu Rois i el cantautor underground per descobrir Sam Destral.

Ens en debien una… al febrer no va poder ser, però ara si en Lluís Paloma & Els Visitants  ens oferiran la presentació de Hindenburg (l’acústic explosiu multicolor).

La poesia és contínua… i això ho sabem bé al Bau House perquè cada darrer dijous de mes la tenim amb nosaltres, aquest mes amb Laura López i un poeta terrassenc encara per confirmar…

I pels més petits una nova visita de la Rosa Fité a la tarda (Un grapat de contes) i pels que no pogueu venir, pq a la tarda no us va bé, aquesta vegada ens deleitarà també amb una visita nocturna pels més grans, contes per adults (Spa Mocions).

I ara si… Una de les activitats més esperades de l’any al Parc… El Picnic Jazz! I com cada any, el Bau House hi posa el seu grà d’arròs (i diem arròs pq aquest any farem paella, racions fins a esgotar existències!). El nostre grà d’arrós serà L’After Picnic Jazz Show que farem a partir de les 19h del dia 15 de març amb Talavera/Foved/Franco Trio, tres impressionants músics que ens gastaràn les energies que ens quedin amb el seu blues i el seu funk. Concert dins la programació oficial del 34ºFestivalJazzTerrassa.

Bé, d’activitats n’hi ha per tothom! Us volem veure! i Us volem saludar!

Moltes gràcies!