PROGRAMACIÓ FEBRER

ProgramacióFEBRER

El mes de febrer és un mes curt, també ho és en quant a programació, és curt però molt intens!

Per començar… tenim una festassa preparada per carnestoltes que no us podeu deixar perdre, l’hem titulat CARNAVALOKE, i serà una barreja de carnestoltes i karaoke. Després de l’èxit que va tenir el Karaoke que vam fer abans de festes amb la gent de TERTULÀNDIA, hem volgut aprofitar una festa tant celebrada com el carnestoltes i unir  conceptes que moltes vegades van junts ja: Música, festa, disfresses, rialles… Ens avancem a la celebració i ho farem el divendres, per anar entrenant per la festa de carnestoltes de dissabte.

Aquest mes un únic concert, un concertàs, us ho podem garantir! Ens visitaràn  en “Lluís Paloma & Els Visitants”, primer concert del 2015 de la minigira HINDENBURG: ACUSTIC EXPLOSIU MULTICOLOR.

Com cada darrer dijous de mes tindrem un nou BAU_bafarades de poesia amb Anna Pantinat presentant: ” De sobte, un estiu” (Publicat el 2014 per LaBreu Edicions, De sobte, un estiu és un poemari sorprenent on la veu de l’autora apareix condicionada, o motivada, excitada potser, per la cita que acompanya cada poema; però també, i sobretot, per l’experiència d’haver habitat una temporada el Cadaqués que ha fascinat pintors, escriptors, submarinistes, estiuejants i turistes de tot el món. I la mirada de Pantinat, una mirada que crea allò que mira mentre ho mira, ens instal·la en un Cadaqués que segueix sent el Cadaqués de sempre però ple de noves textures i matisos que el fan nou per al lector), precedida d’ Empar Sáez.

I ja per acabar el mes curt, un llarg, una nova sessió de CINE i MÚSICA, amb el  film “20,000 days on earth” (A « 20.000 dies a la Terra » es combinen el drama i la realitat quan s’expliquen 24 hores fictícies en la vida del músic i icona cultural internacional , Nick Cave . La cinta ofereix un retrat íntim del procés artístic examinant el que ens fa ser el que som . Aquest documental dirigit per Iain Forsyth al costat de Jane Pollard celebra el poder transformador de l’esperit creatiu en general . D’acord al New York Post « el resultat és notablement intel·ligent i entretingut ») .

Bé esperem veure’us en algun moment, ja sigui per ballar, disfressar-vos, prendre quelcom, sopar, o qualsevol cosa… ni que sigui saludar…

Gràcies!