PROGRAMACIÓ GENER

Programació15 BASE
Ja han passat les festes!

Desitgem que comenceu un nou any amb moltes ganes, ganes del què vulgueu!

Nosaltres iniciem un nou any amb noves coses, noves propostes al Bau House, per començar us anunciem que a partir d’aquest gener i en principi una vegada al mes, hi haurà cine! Comencem aquest mes de gener amb el cicle: Cine i música, on durant uns mesos passarem pel·lícules relacionades amb el món de la música, ja siguin biopics, documentals o musicals. “Searching for sugar man” és la pel·lícula escollida per aquesta ocasió.

Aquest mes repetim, i creiem que serà també mensual, programació infantil, amb “Els contes d’en Neret” de la companyia L’EMBARRAL, contacontes + il·lustració.

Bau el darrer dijous de cada mes, amb dues veus poètiques femenines: Blanca Llum Vidal i Cris López, recitaran poemes seus en un ambient cada vegada  més consolidat.

I la música, amb calma, oferirem dos concerts acústics, relaxats i tranquils amb EL FARO DE ALQUIMIA ELECTRIC BAND i DANKO, ens han promés tan uns com els altres concerts especials amb novetats…

Pel què fa als Vermuts, el passat 4 de gener vam fer, en principi, l’últim vermut musical de la temporada, els músics i els instruments, el tema del fred no el porten gaire bé… Aquest mes de gener seguirem obrint els diumenges pq vingueu a fer el vermut i potser alguna sorpresa us trobareu…

Bé esperem que ens acompanyeu amb les noves iniciatives i amb les de sempre!

Gràcies!