PROGRAMACIÓ DESEMBRE

S’acosten dates assenyalades, i nosaltres les volem celebrar els dies que no toca!

És a dir… ni el 25, ni el 26, ni el 31, ni l’1, ni el 5 celebrarem res, pq sabem que ja esteu força ocupats i us volem facilitar les coses pq pogueu venir al Bau House a escoltar música, a sentir la poesia, a fer un vermut, a fer un sopar lleuger, una copa digestiva… I sense haver de pensar amb les presses d’arribar a aquell dinar de família, sopar d’empresa, cavalgata…

És més! Nosaltres avançarem el cap d’any al 27 de desembre per poder celebrar amb tots vosaltres l’entrada del nou any i el 2n. ANIVERSARI  del Bau House!

Bé i ara us explico el que tenim programat…

Vermuts musicals que intentarem fer-los amb el caliu ben actiu… jazz, clàssics a la guitarra amb ARNAU GIL, bandes sonores amb arpa i veu, duet de piano i violí amb DUO TOCATTA, i un cop començat l’any tornen MI PRIMO y YO! Com veieu uns vermuts tranquilets però amb molt de sentiment!

Concerts més canyeros  i amb molta joventut per animar els vespres i engreixar la màquina! ÈXTASIS, rock català de Vila, THIS IS RIOT, ska, reggae,funky…vaja…alegria!, i els CASETA, un pop que t’envolta i no et deixa indiferent.

La TERTULÀNDIA durarà fins el dia 12, que per celebrar les festes, estem preparant un KARAOKE! hi tornarem a partir del 2 de gener.

La poesia també hi serà aquest mes, però per tema de dates, no podrà ser el darrer dijous de mes… serà el 18. I amb una visita molt nombrosa de poetes! … Mireia Calafell, Esteve Plantada, Joan Duran, Míriam Cano, David Caño i Mireia Vidal-Conte de l’editorial TERRÍCOLA, acompanyats de Clara Beltrà, de Terrassa.

I sobretot sobtretot sobretot on no podeu faltar és a la FESTA del 2n. ANIVERSARI del Bau House! Que serà el 27 de desembre! A la tarda tenim la visita esperada dels nous The Swing Factory… els FACTOR KIWI, amb molta festa i bon ambient! a les 17h al pati!… agafeu abric, nosaltres hi posarem el foc! I més tard… avancem el cap d’any i el celebrem per estar ben preparats pel 2015!

Bé… ha estat un any ple d’il·lusió i canvis, esperem que el proper sigui igual o millor per tots, millor que sigui millor, oi?

Moltes gràcies per ser-hi!

Bones festes i bon any 2015!

PROGRAMACIO DESEMBRE_14