PROGRAMACIÓ SETEMBRE… Tot torna!

Com cada setembre, tot i que costa, … tot torna! Amb major o menor intensitat, amb més o menys ganes… però al final… tot torna!

Nosaltres també tornem, i amb nosaltres la nostra programació!

Aquí teniu el cartell!

Tindrem els nostres fabulosos vermuts musicals, bé, de fet ja vam fer-ne un el passat diumenge amb Inishmore, al mes de setembre hi haurà visites força esperades, com és en Litus amb el seu trio de versions THE MORIARTYS, els NO PAPERS, grup terrassenc que ja ha fet parada en molts altres locals i que ara venen a fer el vermut al Bau House, el duet TRECE, gent d’altre comarca que tenen moltes ganes de conèixer els terrassencs, i com a incorporació d’última hora el grup novell LOIS BARKS, que quasi s’estrenaràn amb nosaltres.

També tornen els concerts de vespre, no gaires, ja que entre la tornada de vacances i alguns esdeveniments programats no hi ha hagut espai disponible  de fet repetiran els NI ETS NI UTS al Bau House, aquesta vegada en un altre escenari.

Com ja sabeu el Bau House tb és un espai on la poesia hi té cabuda, també tornen els BAU-bafarades de poesia, el darrer dijous ens visitarà en FRANCESC GARRIGA acompanyat del terrassenc ESTRIPABOIRES per fer-nos gaudir d’un nou recital de poesia! Moltes ganes!

Aquest mes els contes també tindràn un espai important, la gent de PAPER DE VIDRE vindràn a presentar el seu nou pojecte al pati del Bau House!

I ja per fer completa la tornada a finals de mes la TERTULÀNDIA iniciarà el seu nou curs, esperant que molta gent nova s’uneixi al grup  que ja s’ha creat!

Moltes gràcies i esperem veureu’s ben aviat!PROGRAMACIO SETEMBRE_14