PROGRAMACIÓ JUNY

Després d’uns dies de pluja i fresqueta sembla que arriba la calor, la calor pre-estiu!

Platja, muntanya, viatges llargs, viatges no tan llargs, escapadetes puntuals, relax a casa, treballar….? Ja sabeu què fareu aquest estiu, encara ho heu de planejar? o sobre la marxa? En qualsevol cas si us ho voleu venir a rumiar a la frescor del pati del Bau House, us estem esperant! i potser us inspireu fent una cerveseta, escoltant música en directe, veient recitar poesia, parlant idiomes i descobrint nous indrets!

La programació d’aquest mes de juny està feta perquè us vinguin les ganes de terrassetes i aire fresc!

Tindrem els esplèndits Vermuts Musicals amb cantautor (Oriol Barri), pop (Leiden), música llatina (Oscar Stuven i Paco Peñaranda), i l’esperada presentació de “Tiempo” el disc de Mi Primo y Yo.

I els vespres de juny són especials al Bau House, concerts a la fresca amb Addosados, Sònics (versions de tots els temps) i el pop-indie de Rockitansky.

Aquest mes de juny vé carregat de poesia! Despres de la primera temporada de Bau_bafarades de poesia, que creiem que ha anat força bé, tindrem la última sessió l’últim dijous de mes, que serà el punt i seguit, perquè la temporada que vé tindrà continuitat!

I sobretot esmentar que dins del cercle poètic de què ens hem rodejat aquest any tenim la sort de formar una petita part del festival Elixir que es celebra el dia 13 de juny! (per més info: https://www.facebook.com/elixirpoetic)

 I ja per acabar recordar-vos que el mes de juny encara es faràn les xerrades a TERTULÀNDIA, i que n’hi haurà una molt especial en la que es parlarà de viatges i països o ciutats per visitar!
Moltes gràcies i veniu! que sereu molt benvinguts!PROGRAMACIO JUNY_14