PROGRAMACIÓ MAIG

PROGRAMACIO MAIG_14Al maig cada dia un raig, no ben bé cada dia… però si cada setmana! i per partida doble o triple! Un parell d’activitats convinant #vermuts musicals, #concerts, #espectacles infantils, #poesia,… i continuant amb la Tertulàndia cada divendres.

Aquest mes, que el temps sembla que serà no tan “insegur” ja iniciarem els concerts de vespres, a les 20h al pati. Abans de sopar al pati, a la fresqueta podreu gaudir d’unes noves BUCS SESSIONS amb el grup terrassenc Botas Atadas, o de la tornada de Pa de Ral als escenaris després d’un llarg periòde sense fer-ho.

Els vermuts musicals amb Swingcaló, Un tal Pere, i alguna incorporació de darrera hora el dia 18 de maig (en Toni Marbà és baixa…, vindrà més endavant).

Al Bau House celebrem la Fira Modernista de Terrassa! amb un espectacle infantil amb la contecontes Rosa Fité dissabte a la tarda i amb un vermut modernista molt especial el diumenge amb Swingcaló, amb la novetat de packs de vermut a molt bon preu i iniciarem “la tapa sorpresa” (una tapa diferent cada diumenge per poder-la degustar i opinar).

També nova sessió de BAU_bafarades de poesia amb Editorial Terrícola (Esteve Plantada i Joan Duran), amb la prèvia de Martí Purull, el darrer dijous de maig.

Bé us hi eperem! ni que sigui a fer una birreta!

Gràcies!