PROGRAMACIÓ DESEMBRE

En època de festes és temps de recordar… i en certa manera aquest mes tan especial de desembre… mes en què farem un any… aprofitarem per recordar grans actuacions al Bau House que hem tingut aquest any.

Tornaràn els THE SWING FACTORY! amb un show molt especial!, un vermut nadalenc amb moltes garnaldes i sobretot molt de swing.

MI PRIMO Y YO  després de l’èxit del passat vermut musical, vindràn per fer un concert més íntim i proper.

Els OLD REVIVALS tornen amb les seves sessions de versions dels 60-70 i per calmar les ganes de ballar de tots els assistents.

Les BUCS SESSIONS ens portaràn dues formacions més que abans no comencin a tocar ja es preveu que serà un exitàs! THE SINNERS i THIS IS RIOT.

També un  gran concert acústic del col·lectiu LGTB a càrrec de ÒDENA i SARA.

Arriba també el country al Bau House de la mà de ALEX T. and JUDY G. que prometen fer passar un bon vermut!

I com a cirereta del pastís, i per avançar el nostre particular cap d’any, el dia 28 tenim una jornada de celebració: CELEBREM EL PRIMER ANIVERSARI DEL BAU HOUSE!

I ho farem amb un munt d’activitats per tots els gustos!

Al matí VERMUT TÈXTIL, teixirem el Pati del Bau House, amb les indicacions i participació de SESTA FORESTA (taller obert per tothom).

Iniciarem una nova programació d’espectacles infantils al Bau House amb KIDINDI, que ens explicarà “Contes d’aquí i d’alà i de més enllà”.  (espectacle per nens de 3-10 anys i pares, format taquilla inversa).

I al vespre després de fer un piscolavis gratuït, iniciarem a festa nocturna amb els MONSIEUR CACTUS i el seu esplèndit cabaret eclèctic.

I per acabar… música per ballar, conversar, i passar-s’ho bé amb en DJ FRANCEX (música de la casa).

No cal dir que hi esteu tots convidats i que volem que vingueu!

Gràcies!PROGRAMACIÓ DESEMBRE_13